23948sdkhjf

Alcan växer inom livsmedels- och läkemedelsförpackningar

Alcan Packaging investerade förra året i cirka 204 miljoner US-dollar för att höja och utjämna tekniknivån i sina sammanlagt 90 förpackningsfabriker i Europa . Ett resultat är det nya produktionscenter för läkemedelsförpackningar som Alcan startat vid sin fabrik i spanska Alzira , nära Valencia . Centrat specialiserar sig på tryckning av flexibla förpackningsmaterial.
Efter godkännande från polska och tyska konkurrensmyndigheter har koncernen också köpt brittiska Parksides fabrik för flexibla livsmedelsförpackningar i polska Zlotow . Alcan Packaging Zlotow blir namnet på fabriken, som sysselsätter 150 personer.
Fabriksköpen fortsätter även i Canada : genom att nytt avtal planerar Alcan att ta över Interglass, ett privatägt företag i Toronto som är specialist på glasrör. Något som ska förstärka den nye ägarens position inom läkemedelsförpackningar genom ökad produktion av bl. a små medicinflaskor och ampuller. Interglass har 80 anställda och hade förra året en försäljning på 11 miljoner kanadensiska dollar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093