23948sdkhjf

En utmaning för nordiska förpackningar

Nu är det dags att skicka in bidrag till årets upplaga av kartongförpackningstävlingen Pro Carton/ECMA Carton Awards. Sista anmälningsdag är 17 juni.
Pro Carton/ECMA Carton Awards har utvecklats till Europa s viktigaste tävling för kartongförpackningar och antalet deltagare har ökat kraftigt på senare år, med undantag för de nordiska länderna.
– Vi vet att nordisk förpackningsdesign står sig väl i en internationell jämförelse , säger Esko Boman, ordförande i Pro Carton Nordica, som hoppas på ett större nordiskt deltagande i 2005 års tävling.
Tävlingen är öppen för förpackningar, som lanserades under åren 2003 till 2005. Bidraget ska vara i produktion, alltså inte prototyper. Stor vikt läggs vid förpackningens säljande och funktionella egenskaper.
Tävlingen avgörs i sex klasser: Drycker, konfektyr, kosmetika, livsmedel, läkemedel och övriga förpackningar . Bland dessa koras Årets kartongförpackning 2005 . Dessutom finns en klass för årets mest innovativa design eller nya användning av kartong.
Prisen delas ut vid Pro Cartons årsmöte den 16 september i Baveno, Italien .
Mer information om tävlingen och anmälningsblankett får man genom att klicka här!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062