23948sdkhjf

Krympande Interplas satsar på förpackningar

Den en gång stora internationella plastmässan Interplas i Birmingham har nu givit upp alla ambitioner på att återta rollen som en internationell plastmässa. Det förklarade Ian Crawford, VD för Reed Exhibitions, som arrangerar Interplas 2005, vid en presskonferens under K-mässan i Düsseldorf.
Siktet är istället inställt på att profilera Interplas som en regional mässa med tyngdpunkt mot bil-, förpacknings- och medicinteknikindustrin.
Interplas 2005, som arrangeras den 4-6 oktober nästa år, kommer att ta två utställninghallar vid mässområdet NEC i Birmingham i anspråk. I de andra hallarna blir det fem parallella industrimässor inom bl a konstruktion, design och verktyg.
Arrangören Reed hoppas att detta ska bidra till att locka besökare till plastmässan, som förra gången 2002 lockade 25 000 besökare. Stora ansträngningar kommer den här gången att göras för att locka inköpare och beslutsfattare utanför traditionella plastområden som besökare till mässan. Framför allt gäller det från de tre industrigrupperna bil, förpackning och medicin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062