23948sdkhjf

Tetra Pak invigde ny förpackningsfabrik i Beijing

Tetra Pak invigde i går, torsdag, en ny fabrik i Beijing, Kina .
Tetra Pak (Beijing) Co., Ltd. är ett joint venture mellan Tetra Pak och Beijing Pulp & Paper Experimental Mill. Den nya fabriken motsvarar en investering på 600 miljoner kronor och kommer att ha en årlig kapacitet av sex miljarder förpackningar.
Tetra Pak får nu ökad möjlighet att ge starkt stöd till kinesiska mejerikunder och tillmötesgå de ökande kraven från den snabbt växande mjölkmarknaden i Kina.
- För att möta de snabbt växande kraven för konsumtion av flytande livsmedel i Kina, gör Tetra Pak investeringar i ökad produktionskapacitet för att stödja Kinas mejeriindustri och marknadsutveckling , säger Nick Shreiber, koncernchef för Tetra Pak.
Tetra Paks sammanlagda investeringar i Kina uppgår idag till 1,6 miljarder kronor.
- Invigningen av Tetra Paks nya fabrik i Beijing utgör en ny fas i samarbetet mellan Tetra Pak och dess partners och kunder. Fabriken, med placering i norra Kina, kommer att erbjuda starkt stöd för kundernas affärsutveckling med hjälp av förpackningsutrustning och teknologi för flytande livsmedel , säger Hudson Lee, VD för Tetra Pak China.
Tetra Pak har i dag ett strategiskt nätverk av förpackningsmaterialfabriker och centra för processutrustning i form av joint ventures eller helägda företag i de kinesiska städerna Beijing, Shanghai, Kunshan och Foshan .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063