23948sdkhjf

Lågprisplastmässa flyttas till Malmö

Mässarrangören EasyFairs kommer att göra ett nytt försök med den plastmässa, som ställdes in till denna hösten. Efter omfattande kontakter med potentiella utställare har EasyFairs dels beslutat flytta mässan i tiden till den 18-19 augusti nästa år, dels beslutat flytta den geografiskt från Stockholmsområdet till Öresundsregionen och Malmö .
- Vi har pratat med närmare 50 plastföretag och fått tummen upp från samtliga för den nya tiden och platsen , säger Peter Wanderydz, som är VD för EasyFairs i Sverige .
Tanken är att EasyFairs Plastteknik, som mässan nu ska heta, ska locka såväl besökare som utställare från både Sverige och Danmark .
EasyFairs är ett internationellt mässkoncept, som bygger på att utställare köper färdiga modulplatser på mässan och till relativt låga kostnader ska kunna träffa kunder. På kontinenten i Europa och i USA har den här typen av mässor varit mycket framgångsrika.
Easy Fairs förpackningsmässa i Sollentuna äger rum som planerat den 27 – 28 oktober i år. Förpackningsmässan "Pack & Emballage" uppges redan ha drygt 70 bokade utställare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063