23948sdkhjf

Ny koncentrerad packmässa till Sverige

Även Sverige kommer nu att få en helt ny typ av förpackningsmässa, enligt ett koncept som haft framgång på kontinenten och i Nordamerika . Det är easyFairs Scandinavia som den 27 – 28 oktober i år på Sollentunamässan arrangerar ”easyFairs Pack & Emballage”, en mässa som enligt arrangörerna är mer koncentrerad och effektiv än tidigare packmässor i Sverige.
Den typ av mässor, som easyFairs arrangerar, bygger på idén att det ska vara effektivt och relativt billigt att både ställa ut och besöka mässan. För att nå dit, är alla utställare hänvisade till montrar av standardtyp, med standardinredning i ett fåtal moduler. Mässan är också begränsad till två dagar.
Arrangörerna menar själva, att detta är så långt från den traditionella packmässan, att begreppet ”mässa” inte ens används. Istället kallas evenemanget för ett säljevent, d v s en plats där säljare och köpare kan träffas.
Under hösten kommer easyFairs också att genomföra liknande arrangemang inom plast, industriautomation, el, tele och belysning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063