23948sdkhjf

Dags för Pro Carton Awards

Nu är det åter upp till bevis för alla som arbetar med kartong. Senast den 16 juni ska bidragen till ”Pro Carton/ECMA Carton Awards 2002” lämnas in.
Tävlingen ordnas för sjunde året i rad. Segrarna presenteras och belönas vid ECMA:s och Pro Cartons årsmöte på Kreta 18 - 19 september 2003.
Det är en tävling i design i vid bemärkelse. Vad som belönas är förpackningar, som tillför ett mervärde i kedjan från producent hem till slutkunden. Förpackningens säljande effekt är viktig, men den ska också fungera i ett produktionssystem, vara kostnadseffektiv och skydda sitt innehåll. Den ska gärna också vara till nytta för slutkunden efter köpet.
Kort sagt är det en tävling i smart och lockande design.
Tävlingen omfattar olika klasser: konfektyr, läkemedel, drycker, kosmetika, livsmedel samt andra produkter. Åtta priser delas ut. Det stora priset går till ”årets förpackning”. Dessutom premieras den mest innovativa formgivningen eller användningen av kartong inom områden, där kartong inte är det etablerade förpackningsmaterialet.
Tävlingens syfte är att uppmuntra till mer effektiva och säljande förpackningar och bredare användning av kartong.
Anmälningstiden går ut den 16 juni. Regler och anmälningsblankett finns på Pro Cartons hemsida (klicka här!) eller kan beställas via email (klicka här!).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078