23948sdkhjf

Storslam för Rotakett

I årets upplaga av Miller Impression Award blev det storslam för Rotakett.
Tävlingen, som arrangeras av Packmarknaden Nordica, Grafiskt Forum och Miller Graphics , fokuserade i år på flexotryck. Rotakett ställde upp i kategorin ” Labels and Narrow Web ”. Resultatet blev ett 1:a, ett 2:a och ett 3:e pris!
- Det är alltid roligt att vinna och vara framgångsrik, säger Bengt Eliason, företagets ägare. För oss var resultatet speciellt glädjande eftersom vi är nya inom flexo. Genom åren har vi koncentrerat oss på boktryck i kombination med silk screen och folieprägling. Och det var först så sent som i juni förra året, som vi fick vår första deciderade flexopress, en Gallus EM280, med samma kombinationsmöjligheter.
Första priset gick till etiketten ” Amfora Carmenère ”, producerad i tre färger för Vin & Sprit AB.
Juryn sade i sin kommentar till första priset bland annat: ” för en riktig, genomtänkt repro med rastrering hela vägen och utan flexokant, vilket ger ett uttalat klassintryck. Tryckeriet har utnyttjat reprons möjligheter fullt ut ”.
- Framgången bekräftar flexotryckets potential, framför allt när det sätts i händerna på kunniga och entusiastiska medarbetare, kommenterar Bengt Eliason.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141