23948sdkhjf

PartnerWeb följer upp leveranskedjan

Programvaran PartnerWeb från Stora Enso Packaging Boards gör det möjligt att i realtid följa upp hela order- och leveransprocessen via Internet. Intresset för detta Internetbaserade system för resursplanering har varit så stor, att företaget i höst kommer att lansera en interaktiv och flerspråkig version av programvaran.
Det Internetbaserade systemet för uppföljning av verksamheten automatiserar rutiner och frigör resurser för t.ex kundrådgivning och produktutveckling. Systemet omfattar alla basfunktioner för uppföljning av en leveranskedja. Den nya versionen kan användas även interaktivt. I dag finns PartnerWeb på engelska, men inom kort även på tyska, franska, spanska, finska och svenska för en allt större kundkrets.
I dag används PartnerWeb av stora företag inom förpackningssektorn. Exempel är Huhtamäki, TetraPak och Elopak .
Även skogsindustrin och dess kunder är intresserade av att sköta sina beställningsrutiner via Internet, för att på det sättet kunna effektivisera styrningen av leveranskedjan. Enligt Stora Enso Packaging Boards innebär lanseringen av PartnerWeb en genomgripande förändring i företagets framtida affärsverksamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.1