23948sdkhjf

Dansk Emballage Messe för åttonde gången

Tre ingredienser är helt avgörande för en lyckad utställning. Den goda idén, som kontinuerligt utvecklas, de nöjda utställarna, som med entusiasm visar en blandning av nytt och välkänt och inte minst, de intresserade besökarna. Detta enligt arrangörerna av Dansk Emballage Messe, Odense Congress Center .
Den 8 till 10 oktober i år arrangeras utställningen för 8:e gången sedan starten 1987. En start som gav en stor portion gemenskap, inte minst beroende på att utställarna var väldigt sena med att beställa och när de väl gjorde det, räckte inte hall A till. Nödlösningen blev en lagerhall, som egentligen var avsedd för förvaring av tomemballage. Med lite blommor, mattor och värmekanoner kunde de värsta influensaangreppen hållas borta….
Lars Telling hade precis startat sin verksamhet Telpak A/S 1987 och hamnade i lagerhallen. Sedan dess har han varit med varje gång.
- Om vi är lite nostalgiska och räknar i effekt på investerat kapital, så var nog 1987 det allra bästa året, säger han. Jag tror vi satsade 15.000 kronor, men nu är det ju helt andra budgeta,r när man skall vara med.
Telpak ställer ut sträckfilmsmaskiner och tillhörande film, men kan även erbjuda en del krympfilm och utrustning.
Cirka 210 andra utställare i 175 montrar kommer också att finnas på plats på mässan, som har öppet mellan 09.30 och 16.00, en sympatisk öppettid, som ger besökarna möjligheter att även bese Odense.
Mer info kan du hitta på Internet, om du klickar här!.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078