23948sdkhjf

Stark orderingång för FlexLink från pappersindustrin

FlexLink tar order på automationslösningar för mjukpapperstillverkare i Norden, övriga Europa och USA. Det samlade ordervärdet uppgår till drygt 30 Mkr hittills i år och innefattar beställningar från större multinationella bolag avsedda för deras produktionsenheter i USA och Europa.
Beställningarna är ett resultat av den pågående konsolideringen inom mjukpappersindustrin kombinerat med FlexLinks lansering av totallösningar för flexibel produktion. FlexLink har sedan 15 år levererat utrustning till förpackningsdelen och har nu stärkt sin ställning som leverantör av nyckelfärdiga anläggningar som väsentligt bidrar till ökad produktivitet. Orderstocken fördelar sig lika mellan Norden, USA och övriga Europa.
- Det är med stor tillfredsställelse vi kan konstatera att våra satsningar i USA inom denna bransch börjar ge resultat. Samtidigt kan vi notera att vi befäst vår starka position på den nordiska marknaden, säger Fredrik Jönsson, VD FlexLink AB.
- Vårt Dynamic Flow Concept passar i dagens produktionssystem där kraven på tillgänglighet med bibehållen flexibilitet blir allt tydligare. Mjukpapper levereras i många varianter, färger, förpackningar och kvaliteter. Dessutom ökar produktionen av s.k. "private labels", vilket också fordrar hög flexibilitet i anläggningarna, säger Hans Östergren, ansvarig för affärsområdet papperskonvertering inom FlexLink.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126