23948sdkhjf

Rexam instiftar stipendium

Rexam har instiftat ett stipendium för studenter vid Ekonomihögskolan i Lund. Stipendiet - Rexams Londonstipendium - består förutom av stipendiesumman på 25.000 SEK även av en praktikplats vid Rexams huvudkontor i London inklusive praktiklön.
Stipendiet är årligen återkommande och kan i framtiden även komma att erbjuda möjligheter till praktikplats vid någon annan av Rexams verksamheter runt om i världen.
Stipendiaten får möjlighet att arbeta inom någon av bolagets koncernstaber under två månader. Stipendiesumman ska täcka kostnader för resa, bostad mm. Stipendiaten kommer att utses i samband med Lundakarnevalen i maj.
- Vi har valt att inrätta det här stipendiet till förmån för unga lovande ekonomstudenter, för att de ska ges möjlighet att få viktig arbetslivserfarenhet. Vår koppling till Öresundsregionen, där vi har en betydande verksamhet och inte minst en del av vårt ursprung, gör att vi valt att instifta stipendiet vid Ekonomihögskolan i Lund, säger Rexams koncernchef, Rolf Börjesson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078