23948sdkhjf

Eker först i Turkiet med mjölkförpackning från Ecolean

Det turkiska mejeriet Eker har börjat packa pastöriserad mjölk i mjuka flaskor av påstyp från Ecolean. Mejeriindustrin är i stort behov av förnyelse, och Eker har alltid legat i framkant vad gäller utvecklingen.
- Vår vision är att ge konsumenterna mejeriprodukter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och vi menar att den här förpackningen är den bästa lösningen för mejeriindustrin här i Turkiet, säger Nevra Eker Okcuoglu, som är försäljnings- och marknadschef på Eker.
Ecolean levererar både förpackningar och fyllningsmaskiner och systemet ger enligt Nevra Eker Okcuoglu mejeriet möjlighet att ge konsumenterna ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ. Dessutom är man mycket nöjda med förpackningens förmåga att behålla mjölken fräsch.
Det här är Ecoleans första etablering på den turkiska marknaden och företaget hoppas på en snabb expansion, i takt med att invånarnas miljömedvetenhet stiger. Ecoleans produkter är miljöanpassade genom att man ersatt stora delar av de polymera materialen med krita.
Ecolean har också fått fotfäste på marknaden i Uruguay, där Parmalat Uruguay har börjat sälja yoghurt i samma typ av förpackning. Även här är den låga miljöbelastningen en avgörande faktor, tillsammans med en ny framtoning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064