23948sdkhjf

FlexLink startar bolag i Spanien

FlexLink stärker sin närvaro i Spanien genom ett säljbolag i egen regi. Vid årsskiftet öppnade man ett nytt kontor och kan nu också leverera kompletta anläggningar till den växande spanska marknaden.
FlexLink har sedan 10 år varit representerade i Spanien genom SKF Productos Industriales S.A., men nu öppnas ett nytt kontor med verkstad i Molins de Rey nära Barcelona.
- Ända från början har vi kunnat visa tillväxt i Spanien, bl.a. tack vare att vi har utnyttjat SKF's goodwill där, säger Guido Ceresole, areachef i FlexLink. Nu är det dags att stärka vår egen identitet genom att också erbjuda nyckelfärdiga anläggningar på en av Europas starkaste tillväxtmarknader.
- Jag är övertygad om att vi kan växa med 25% per år under de närmaste åren, därför att vi redan har en etablerad kundbas här, säger Francesc Rosell, VD för FlexLink Systems i Spanien. Vi är ett team av kvalificerade tekniker som under lång tid har levererat värde och kvalitet till våra kunder i industrin. Genom vårt nätverk täcker vi de viktiga industriregionerna kring Barcelona, Madrid och Bilbao, där stor potential finns inom t.ex. bil-, livsmedels-, och läkemedelstillverkning.
Det senaste året har FlexLink, förutom i Spanien, öppnat nya kontor i Brasilien, Ungern, Belgien och Malaysia.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.773