23948sdkhjf

Eson Pac AB tecknar långtidsavtal med Alpharma

Eson Pac AB har tecknat ett långtidsavtal med Alpharma gällande leveranser av tryckt förpackningsmaterial.Avtalet, som sträcker sig över flera år, omfattar leveranser till Alpharmas produktionsenheter i Norge, Danmark och England.
Eson Pac AB har sedan 1985 levererat kartongförpackningar till Alpharma. Under senare år har antalet leverantörer till Alpharma minskat och nu är Eson Pac AB en av de strategiskt utvalda leverantörerna på tryckt förpackningsmaterial till AL-koncernen.
- Det är med stor glädje vi signerat detta avtal, men det ställer också stort ansvar på oss som leverantör. För att Alpharma skall lyckas med sina målsättningar krävs stora insatser och ett nära samarbete mellan våra bägge företag. Genom stor öppenhet från båda håll kan vi tillsammans finna effekter, som gör att slutresultatet blir till glädje för bägge parter. Kan Alpharma öka sina marknadsandelar och öka sin försäljning får vi leverera mer förpackningsmaterial, säger Niklas Bengtsson, försäljningschef på Eson Pac AB.
Alpharma Inc. är idag näst största tillverkaren av generiska läkemedel i Europa, med målsättning att bli störst före 2003 års utgång. Koncernen har produktion i Norge, Danmark, England, Australien, USA och Indonesien.Företaget omsatte år 2000 USD 920 miljoner och har ca.3.500 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081