23948sdkhjf

Avery Dennison köpte Jackstädt

I början av september skrev representanter för Avery Dennison Corporation och Jackstädt GmbH under ett avtal, som innebär att det amerikanska företaget köper Jackstädts verksamhet för självhäftande etiketter, som år 2000 omsatte 888 miljoner DEM.
- Kombinationen av våra två företag kommer att skapa värde för Avery Dennisons aktieägare, samtidigt som fördelarna är stora både för företagens kunder och våra anställda. Det nya företaget kommer att fortsätta att investera i nya produkter och förbättrad service, sade Philip M. Neal, ordförande i Avery Dennison i samband med att affären gjordes upp.
- Jackstädt kommer att komplettera våra aktiviteter på nyckelområden som Asien, Latinamerika och Europa, och kommer speciellt att öppna dörren för våra ansträngningar att växa in i östra Europa, fortsatte han.
Ännu så länge fortsätter företagen som två olika enheter, det återstår en hel del finsnickrande i slutavtalet och affären ska godkännas av myndigheterna, men någon gång under det sista kvartalet i år sker det officiella samgåendet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064