23948sdkhjf

Edstroem AB förvärvar Scanlito AB

Edstroem AB som är verksamt inom förpackning, märkning & tilltryck, termoformning, formsprutning samt extrudering, har förvärvat Scanlito AB.
Enligt Ronney Edstroem (VD, Edstroem AB) är synergieffekterna för bägge bolagen gynnsamma eftersom Edstroem samt Scanlito sedan många år tillbaks är välkända aktörer på den grafiska marknaden i Skandinavien samt att delar av de befintliga produktprogrammen har en intressant synergi.
- För att ge våra kunder en fortsatt bra service, är målsättningen att förstärka Scanlito, både vad gäller service som försäljning och back-up. Genom Edstroem’s finansiella styrka, kommer utvecklingen av Scanlito genomföras med ett kortare tidsperspektiv än på egen hand, säger Ronney Edstroem.
Scanlito AB, som är välkänt på marknaden, huvudsakligen inom tidnings- och rotationstryck, kommer att bibehålla sitt namn men med ändring av logotypen till Edstroem’s välkända e.Under Scanlitos ansvar placeras Edstroems förpackningssida med märkning/tilltryck och plastinslagning. Detta innebär för Edstroems förpackningskunder ett namnbyte till Scanlito.VD i Scanlito är Per E. Lagerblad.
Rent praktiskt innebär detta att Scanlito får samordning med Edstroems telefon, fax och e-mail adresser samtidigt som tidigare kontaktvägar kommer att fortsätta fungera.Förstärkningen till Scanlito från Edstroem blir säljare samt servicetekniker.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063