23948sdkhjf

Programmet för Förpackningsdagarna 2001 snart klart

Nu är det bara finputsningen som återstår för programmet för årets Förpackningsdagar, som arrangeras av Packmarknaden Nordica och Packforsk. I år håller man till på Malmömässan och datumen är den 14 och 15 november. Vi tror vi vågar lova ett intressant konferensprogram och intressanta studiebesök den 15 november. Kvällen den 14 tillbringas på Experimentarium i Tuborg Havn, Köpenhamn, där en buffé står serverad samtidigt som deltagarna kan ta del av utställningarna ”Vårt otroliga klot”, ”Handen på framtiden” och ”Kommunikation”. Kanske kan det bli första resan över Öresundsbron för en del..!
Programmet knyter an en hel del till transport och logistik, detta med tanke på bron och närheten till kontinenten. Blandannat kan man kunna lyssna till föredrag om hur världen krymper med IT samtidigt som transportavstånden ökar eller hur förpackningsföretag utnyttjar IT-systemen. EBIZZ är ett logistiksamarbete i Öresundsregionen och Packaging Scorecard ett hjälpmedel för utvärdering av förpackningssystem i logistikflödet.
Dag två, som innebär studiebesök och seminarier kommer bland annat att ge inblickar i nya förpackningsmaterial och marknader och i nya distributionssystem. Studiebesöken sker på EcoLean AB i Helsingborg samt på Svenska Retursystems anläggning i samma stad. En rundvandring på Ramlösa Brunn, vattenfabriken, kommer också att arrangeras.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079