23948sdkhjf

Nefab och SCA Packaging tecknar samarbetsavtal

Nefab och SCA Packaging har tecknat ett avtal om strategiskt samarbete inom den industriella förpackningssektorn. Detta gör det möjligt för de båda företagen att erbjuda sina kunder kompletta lösningar inom området.
Nefab och SCA Packaging kommer nu att gemensamt arbeta med produktutveckling, service, marknadsföring, försäljning och logistik. Förpackningar för industriprodukter inkluderar allt från telekommunikationsutrustning och bilder till lösningar för bulkkemiprodukter.
För att säkerställa att relationen fungerar tillfredsställande inrättas en styrgrupp med lika antal representanter från bägge företagen. Företagen kommer generellt att arbeta tillsammans, men den ledande rollen kommer att innehas av det företag som har den starkaste positionen inom ett specifikt kund- eller kompetensområde.
Ett nära samarbete kommer också att ingås med den nya, globala divisionen för skyddsförpackningar som för närvarande byggs upp i USA av SCA. Där utgörs basen av det nordamerikanska företaget Tuscarora Inc som SCA nyligen köpt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109