23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Packnet
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Restaurang med egen öltappning

I St Petersburg har Tinkoff Restaurant-Brewery installerat en linje för buteljering av öl som man brygger själva. Kapaciteten är 2000 flaskor i timmen. Enligt Konstantin Korobov, chef för restaurangen, har man köpt linjen i Italien och jäsningstankarna i Tjeckien. Flaskorna tappas inför ögonen på besökarna. De rymmer 33 cl och ölet, som är fritt från tillsatser får en hållbarhet på 6 månader. Malten importeras från Tyskland. I första skedet kommer ölet, som heter Tinkoff-Platinum, att distribueras i St Petersburgsregionen, men man har planer på den jättelika Moskvaregionen också. För detta äventyr söker man nu samarbetspartners.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.095