23948sdkhjf

Hon blir ny teknologichef hos Pulpac

Charlotte Walldal kliver in som chef på Pulpacs teknologi-avdelning.

Senast kommer Charlotte Walldal från Medtech företaget XVIVO där hon arbetade som Global R&D Director. Hon ansvarade bland annat för produktutveckling och företagets hållbarhet.

– Vi är glada över att ha Charlotte ombord. Hon är en erfaren och stark ledare med en unik uppsättning färdigheter inom innovation, IP och skalning av ny teknologi. Hon är ett viktigt bidrag till vårt ledningsteam och kommer att gå i spetsen för utvecklingen och tillväxten av Dry Molded Fiber för att stödja vårt uppdrag att revolutionera förpackningsindustrin, säger Linus Larsson Green, vd för Pulpac.

Charlotte Walldal har erfarenhet av forskning, utveckling och innovation från medicinteknik, dagligvaruhandel och pappersindustrin. I pressmeddelandet skriver Pulpac att hennes expertis kommer vara avgörande för att fortsätt utveckling och utöka deras Dry Molded Fiber-teknologi.

– Jag är verkligen hedrad över att bli en del av ett team som ligger i framkant när det gäller hållbar innovation. Jag ser mycket fram emot att bidra till Pulpacs uppdrag och hjälpa till att skala miljövänliga förpackningslösningar globalt, säger den nya IT-chefen.

Artikeln är en del av vårt tema om På Nytt Jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078