23948sdkhjf

Hon är årets moderator på Scanpack

28-åriga tekniknörden Evelina Galli är årets moderator på Scanpack.

Du har säker hört hennes röst i radion eller sett henne pryda din tv-skärm. 28-åriga teknik- och konsumentexperten Evelina Galli syns varje torsdag i TV4s Techtorsdag och hörs i Sveriges Radios kanaler där hon arbetar som techreporter.

– Jag är född nörd, säger Evelina Galli i ett pressmeddelande och berättar hur resan började som 14-åring när hon fick en spelkonsol och beskriver känslan av att komma det närmaste man kan till magi.

Under årets Scanpack kommer hon agera moderator där hennes uppgift är att få alla att förstå och få publiken att våga ställa frågor.

– Att vara på Scanpack och möta yrkeskunniga och nyfikna besökare, för att moderera samtal, det ser jag jättemycket fram emot. Jag älskar mässor där vi träffas och grottar ner oss, säger Evelina.

Under förpackningsmässan kommer Evelina själv ta tillfället i akt att lära sig mer om förpackningsindustrin. Bland annat hur artificiell intelligens integreras i förpackningsprocessen.

– Att AI är framtiden inom branschen ser jag som självklart, och jag tycker det är oerhört spännande hur vi optimerar exempelvis frakt med mindre luft, hur teknik integreras i förpackningsprocesser där uppgifter automatiseras med hjälp av robotar. Jag hoppas på mer information kring det på Scanpack, säger Evelina.

Förutom hur teknik implementeras i förpackningsindustrin kommer även hållbara förpackningar vara ett aktuellt ämne.

– Vi måste alla rannsaka oss själva när det kommer till konsumtion. Jag försöker tänka på att bara köpa det jag verkligen behöver. Det låter enkelt, men jag skulle säga att det är en utmaning, och när vi väl handlar ska vi också vara medvetna om hur varan är förpackad.

Artikeln är en del av vårt tema om Scanpack 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063