23948sdkhjf

Presenterar pappersbaserat tejpsortiment - Hallå där, Carlos Saya!

När Pack Point Nordic arrangeras på onsdag nästa vecka är ett av partnerföretagen tesa. Där pratar vi med Carlos Saya, försäljningschef för UK och de nordiska länderna.

Vad kommer ni att presentera på Pack Point Nordic?

Vi kommer att presentera ett pappersbaserat sortiment som inkluderar vår rivtejp och vår förstärkningstejp, designade för att möta den växande efterfrågan på återvinningsbara tejplösningar och gör förpackningarna mer hållbara genom att minska plastinnehållet. Det som skiljer ut vårt sortiment är dess engagemang för produktens hållbarhet i varje steg i processen. Med pappersbaksida från ansvarsfullt skötta skogar, en lösningsmedelsfri beläggningsprocess och en 100 % återvunnen papperskärna, är det ett steg mot en mer miljövänlig förpackningslösning.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

Globala utmaningar som klimatförändringar och växande resursbrist visar tydligt att det blir allt viktigare för att förena sociala, miljömässiga och ekonomiska frågor – för oss som företag, för våra anställda och för våra affärspartners och kunder. Det är därför vi prioriterar hållbarhet på tesa och vi kommer outtröttligt att arbeta med denna avgörande omvandling av vår verksamhet. Vi kommer att arbeta nära våra kunder och affärspartners i ett försök att växa ansvarsfullt och hållbart. När det kommer till vår expertis inom produktutveckling och vår stora ambition att alltid hitta den bästa lösningen kommer vi att fokusera på att göra våra applikationer och produktionsprocesser mer hållbara. Vi tror att en innovativ produkt kombinerar maximal kvalitet och prestanda med lägsta möjliga miljöavtryck och förebyggande av negativa sociala effekter.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Som ett multinationellt företag har tesa utvecklat innovativa tejper och självhäftande produktlösningar för industri, kommersiella kunder och slutkonsumenter i mer än 125 år. Vårt fokus på innovation kommer att göra det möjligt för oss att utveckla mer hållbara limlösningar och produkter för förpackningsindustrin eftersom vi är övertygade om att kvaliteten på moderna limapplikationer i allt större utsträckning definieras av deras hållbarhet. På tesa fokuserar vi på hållbar transformation genom innovation. Vi prioriterar hållbarhet genom att använda återvunna och biobaserade material, i framför allt våra pappersbaserade sortimentsprodukter. Detta minskar inte bara miljöpåverkan utan är också i linje med kundernas företags hållbarhetsmål. Dessutom minskar vår lösningsmedelsfria smältsmälta och massbalansering avsevärt utsläppen, vilket bidrar till en renare produktionsprocess. Vi tar också ansvar på allvar, vilket framgår av vår certifiering, och säkerställer att våra källor är hållbara och etiska. Vårt engagemang för cirkularitet innebär att våra produkter har en bättre prognos för slutet av livet, sluter återvinningscykeln och främjar en mer hållbar framtid. Slutligen stödjer vi hållbarhetsmålen genom att erbjuda monomateriallösningar, såsom pappersbaserade förpackningslösningar, eliminera filmisk plast och ytterligare minska miljöpåverkan.

Tack Carlos Saya!

Mer information om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08