23948sdkhjf

Håller allt arbete digitalt! Hallå där, Fredrik Hultin

När förpackningsbranschen samlas för konferensen Pack Point Nordic den 24 april är ett av partnerföretagen Collabra, där vi talar med Fredrik Hultin.

Vad kommer ni att presentera på Pack Point Nordic?

Vi är ett digitalt företag som ser till att hålla allt arbete digitalt så länge som möjligt. Genom att arbeta i våra system kan våra kunder jobba digitalt hela vägen från designförslag tills de levereras till repro. Våra arbetssätt och verktyg säkerställer så att det grafiska jobbet blir korrekt och därmed minskar risken för felaktiga tryck och därmed spill. Våra system har också verktyg för att mäta trycktäckning (print coverage) som är en av de stora strömningarna inom förpackningstryck just nu.

Vilka utmaningar och möjligheter ser ni framför er?

Värt fokus nu och i framtiden är att säkerställa så att våra kunder kan vara så lättfotade de vill inom marknadskanalen förpackningar. Genom att trycka mindre serier minskar spillet och ökar möjligheterna till att vara aktuella på marknaden. Båda dessa faktorer är stora plus för alla stora varumärkesägare såsom Essity, Arla, Estrella med flera.

Beskriv era förväntningar på konferensen.

Som vanligt är våra förväntningar att hitta fler företag att samarbeta med, både som leverantör men även som samarbetspartner. Vi får också ofta en rådgivande roll inom förpackningar och behöver lära oss så mycket som möjligt om allt nytt som kommer inom hållbara förpackningar.

Tack Fredrik Hultin!

Mer information om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078