23948sdkhjf

DS Smith vill accelerera övergången från plast till papperspåsar

DS Smith har ingått ett samarbete med svenska Jonsac.

DS Smith, tillverkare av fiberbaserade förpackningar, och Jonsac, producent av e-handelspåsar i trämaterial, har ingått ett partnerskap för att snabba på övergången från plast till papperspåsar inom e-handeln i Europa.

– Vi är glada över att bygga vidare på vår befintliga relation med Jonsac. Jonsac är en pålitlig leverantör och teamet där delar våra mål för att reducera användandet av plast. Vi har bevisat att vi kan arbeta tillsammans i Norden, och vi ser fram emot att utöka detta över hela Europa. Detta partnerskap ligger helt i linje med vårt åtagande till den cirkulära ekonomin, säger Thorbjörn Sagerström, vd Norden på DS Smith.

Målet med samarbetet är att tillsammans erbjuda ett förbättrar produktionssortiment för att möta kundernas krav samt undersöka vilka typer av förpackningslösningar som är värdefulla inom e-handeln i framtiden. Påsarna ska vara 100 procent fiberbaserade och återvinningsbara.

– Vi är glada över att samarbeta med DS Smith och tillsammans med dem tillmötesgå den nuvarande och nästa generation av e-handelskunder. DS Smith arbetar med ett brett spektrum av kunder inom alla sektorer, detta samarbete är perfekt för våra produktlösningar och för vårt erbjudande, kommenterar Torbjörn Rodhe, vd på Jonsac.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094