23948sdkhjf

Teknik som kan ersätta engångsplast: Hallå där Sara Fransson!

När förpackningsbranschen samlas i Stockholm 24 april för Pack Point Nordic är ett av partnerföretagen PulPac.

Vad kommer ni att presentera på Pack Point Nordic?

Vi kommer presentera våra senaste innovationer inom Dry Molded Fiber-förpackningar och möjligheterna med att som konverterare ställa om sin produktion till en framtidslösning.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

Det finns stora möjligheter att ersätta engångsplast med fibrer och bidra till ökad cirkularitet i värdekedjan för förpackningar. En utmaning som hela branschen står inför är i dagsläget nya och kommande regler, lagar och direktiv som styr marknaden, vilket påverkar produktutveckling och på vilket sätt nya produkter kan lanseras på marknaden.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

PulPac erbjuder en hållbar helhetslösning för att ersätta förpackningar i engångsplast. Dry Molded Fiber är en teknologi som gör det enkelt för konverterare att ställa om sin produktion till ett mer hållbart, kostnadseffektivt och flexibelt alternativ till engångsförpackningar.

Beskriv dina förväntningar på konferensen.

Vi hoppas på att träffa både nya och gamla kontakter inom förpackningsbranschen, sprida kunskap om hållbara förpackningslösningar och fiberprodukter och såklart lyssna på många intressanta samtal och diskussioner.

Tack Sara Fransson!

Mer information om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079