23948sdkhjf

Återvinningsbarhet i fokus: Hallå där Ole Jan Myhre!

När förpackningsbranschen åter möts på Pack Point Nordic i Stockholm är en av talarna Ole Jan Myhre, marknadschef vid Norner AS.

Vad kommer du att presentera på Pack Point Nordic?

Jag kommer att presentera vårt ledande teknologicenter, projekt och faciliteter för förpackningsutveckling. Men huvudfokus blir det på återvinningsbarhet och att Norner kan certifiera och utföra provning i förhållande till RecyClass.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

Att utveckla och etablera plaståtervinning med robust teknologi, hög kvalitet och renhet så att dessa återvunna material kan användas till nya förpackningar.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Norner är ett ledande plasttekniskt center med fokus på plastmaterial, utveckling, kretslopp och hållbarhet inom förpackningar och vi samarbetar med både förpackningsproducenter och användare kring att utveckla återvinningsbara förpackningslösningar och användning av återvunnen plast i olika typer av förpackningar.

Beskriv dina förväntningar på konferensen.

Jag förväntar mig bra diskussioner om hållbarhet inom förpackningar i allmänhet, PPWR i synnerhet och inte minst ser jag fram emot bra diskussioner och cirkulära lösningar kring plast.

Tack Ole Jan Myhre!

Mer information om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.72