23948sdkhjf

Hugo Becks förpackningsmaskiner gör premiär på mässan

I hall 4 monter 4F66 under Logimat kommer Hugo Beck ställa ut.

På Logimat möts branschen för att ta del av intralogistiklösningar som krävs för den ständigt föränderliga marknaden. Mässan mål är att vägleda branschen från upphandling till produktion och leverans. En av årets utställare är förpackningstillverkaren Hugo Beck. I sin monter kommer de visa upp tre maskiner som får göra premiär på mässan.

Filmförpackningsmaskinen Flexo 700 e-com är en maskinerna som kommer visas upp. Automatiskt anpassas filmpåsarna till produktens längd och bredd. Maskinen kan arbeta med flera olika filmtyper i olika tjocklekar och även påsar med dubbelhäftande tejp för återförslutning.

Även förpackningmaskinen paper X e-com gör premiär på mässan. Det Hugo Beck trycker på är unikt med denna maskinen är att det inte finns någon stilleståndstid för förslutning eller limning. Maskinen använder obestruket och bestruket papper för att bearbeta hållbara förpackningsmaterial för förpackningsapplikationer inom e-handelssektorn och anpassar fraktpåsarna individuellt till olika produktlängder.

Förpackningsmaskinen servo X 800 är deras tredje maskin som gör premiär. Maskinen är optimal för att packa stora föremål så som bilddäck och föremålen kan packas med både stor och lite tjocklek med minimalt spill.

– Premiären av tre maskiner på Logimat understryker Hugo Becks engagemang för mer automatisering och lösningar för ett brett spektrum av krav inom områdena e-handel, postorder och logistik, förklarar Timo Kollmann, vd på Hugo Beck.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109