23948sdkhjf

Extra guldkant på Scanpack – Hallå där Monika Ölund!

När förpackningsbranschen samlas i Stockholm den 24 april för Pack Point Nordic är Scanpack en av partnerutställarna. Monika Ölund är affärsansvarig för mässan.

Vad kommer ni att presentera på Pack Point Nordic?

Som den ledande förpackningsmässan i Skandinavien är vi på plats för att träffa branschens aktörer, såväl utställande företag som våra besökarmålgrupper, för att berätta om allt spännande som händer på Scanpack i oktober 2024. I år blir det extra guldkant eftersom Scanpack fyller 60 år, vilket kommer att märkas i både scenprogram, aktiviteter och festligheter.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

Förpackningsindustrin står inför många utmaningar och möjligheter. En av de största utmaningarna är såklart att uppnå ökad hållbarhet och minska miljöpåverkan från förpackningar. Scanpack är plattformen och mötesplatsen där nya produkter, material, lösningar, tjänster, innovationer och processer, visas och diskuteras. Det är i det fysiska mötet nya möjligheter och samarbeten uppstår,  även över branschgränser, vilket är en förutsättning för att möta branschens utmaningar.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Vårt främsta bidrag är att erbjuda en mötesplattform där branschens aktörer kan dela bästa praxis, utbyta idéer och samarbeta. Genom att samla företag, experter och intressenter från hela världen möjliggörs erfarenhetsutbyte och lärande för att skapa hållbara förpackningslösningar i hela värdekedjan.

Beskriv dina förväntningar på konferensen.

Jag ser fram emot en givande och inspirerande konferens där vi får möjlighet att möta partners och deltagare för erfarenhetsutbyten, affärsmöjligheter och samarbeten. Jag hoppas också på att få värdefulla insikter som kan bidra till att stärka och utveckla Scanpack ytterligare.

Tack Monika Ölund!

Mer information om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093