23948sdkhjf

Han ska sköta underhållet hos förpackningstillverkaren

Kristian Wagner kliver in som servicechef på Nemco.

Nyligen välkomnade Nemco Yanina Steneram in i teamet som förpackningsspecialist och nu har de anställt ännu en ny kollega, Kristian Wagner. 

Kristian har anställts som ny servicechef och kommer ansvara för service och underhåll i Sverige, Danmark och Finland. Sedan tidigare har han haft ledande positioner inom serviceområdet. Bland annat för Kompan, Still Denmark och Ken Hygiene Systems.

– Jag har turen att kunna bygga vidare på saker som fungerar bra. Jag skulle till exempel vilja konceptualisera vår serviceapparat lite mer så att vi har en systematiserad löpande dialog med varje enskild kund och därmed alltid känner till kundens behov. Det viktiga är att vi hittar rätt balans mellan förebyggande och underhåll, samtidigt som vi kan reagera snabbt vid driftstopp. Inom livsmedelsindustrin är det avgörande att stilleståndstiden är så kort som möjligt, säger Kristian Wagner i pressmeddelandet.

Nemco tillverkar bland annat hållbara förpackningar för livsmedelsindustrin. De levererar samt installerar etikettmaskiner för applicering av etiketter på samtliga paketeringslösningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062