23948sdkhjf

Dottern tar över rodret hos Savotech

Savotechs före detta vd Juha Savolainen lämnar över vd-stolen till sin dotter Stephanie Savolainen.

Småländska bolaget Savotech, producent av förpackningslim, trälim och industrilim, satsar på ett ökat fokus inom hållbarhet och att utveckla sin marknadsposition. Som ett led i den nya satsningen utses nu Stephanie Savolainen som ny vd och efterträder sin far, Juha Savolainen, som kommer fortsätta att arbeta på bolaget med produktutveckling och försäljning.

– Det ska bli spännande att leda Savotech i nästa fas. Vi är kända för vår kompetens och våra kvalitativa produkter inom trä, förpackning och industri vilket har gett oss ett gott renommé på marknaden, säger Stephanie Savolainen, i pressmeddelandet.

Juha Savolainen ser framemot sina ny arbetsroll.

– Det känns jättebra och timingen är rätt för ett skifte. Stephanie kommer leda organisationen in i nästa fas med fokus på hållbarhet och närhet till kunderna och det är helt rätt. Jag ser fram emot att få arbeta mer operativt med produktutveckling och försäljning, säger Juha Savolainen.

Sen tidigare har Stephanie Savolainen arbetat med marknad och tekniskförsäljning på bolaget.

– Savotech är en föregångare inom lim till industrin i Norden. Vi försökte lansera biobaserade lim redan för 10 år sedan men vi var lite för tidiga. Idag är det precis vad marknaden efterfrågar och där har vi ett försprång, säger Stephanie Savolainen i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.143