23948sdkhjf

Framtidens lösningar för förpackningar på Pack Point Nordic

Vill du veta mer om de senaste trenderna, innovationerna och utmaningarna inom förpackningsbranschen? Då ska du inte missa Pack Point Nordic, den givna mötesplatsen för alla som är intresserade av framtidens förpackningslösningar.

Den 24 april är det dags för den årliga konferensen som arrangeras av Packmarknaden i samarbete med Paccedo och med flera ledande aktörer i branschen som partners. Konferensen äger rum på Brygghuset i Stockholm och bjuder på ett späckat program med presentationer och scensamtal med experter, forskare, designers och entreprenörer från hela förpackningskedjan. Du får också chansen att mingla och nätverka med andra deltagare under de generösa fika- och lunchpauserna.

Konferensen är indelad i fyra huvudteman: nya regelverk, resurseffektiva förpackningar, förpackningsdesign och morgondagens förpackningar. Du får bland annat höra om hur EU:s nya förpackningsdirektiv påverkar branschen, hur du kan optimera dina förpackningar för att spara material och energi, hur du kan skapa attraktiva och funktionella förpackningar som kommunicerar ditt varumärke, och hur du kan utnyttja nya material och tekniker för att skapa smarta och hållbara förpackningar.

Moderator för dagen är Per-Stefan Gersbro, vd för Paccedo med lång erfarenhet från förpackningsområdet. Han kommer att leda diskussionerna och ställa frågor till de inbjudna talarna. Bland dem finns bland annat Elin Furelid, Global Director Future Packaging på Pernod Ricard, Karin Jawerth, Packaging Manager Emv på Ica, Michael Hoffman, vp Puplic Affairs, Sustainability & Esg, Huhtamäki, Emma Hellqvist, brand owner manager på BillerudKorsnäs och Christopher Carrick, grundare av Lignin Industries.

Om du vill vara med på denna spännande och inspirerande dag, ska du inte vänta för länge med att anmäla dig, då antalet platser är begränsat. Missa inte detta unika tillfälle att lära dig mer om framtidens förpackningar och knyta nya kontakter i branschen. Vi ses på Pack Point Nordic!

För mer info om dagen, komplett program och anmälan, gå till Packpointnordic.se.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078