23948sdkhjf

Smurfit Kappa kammade hem tolv WorldStar priser

Under WorldStar fick Smurfit Kappa med sig hem tre vinster för sina förpackningslösningar.

Smurfit Kappas förpackningslösningar inom en bag-in-box för målarfärg, en e-handelsförpackning för växter och en butiksdisplay för chokladkakor kammade hem guld under WorldStar. Totalt fick de hem 12 WorldStars i årets tävling

− Vi gläds åt utmärkelserna då våra försäljnings- och designteam alltid försöker hjälpa kunderna med nya innovativa och hållbara idéer för att skapa kostnadseffektiva och säkra förpackningslösningar för varje leveranskedja kommenterar Johnny Scarlett, säljare samt marknads- och innvationschef på Smurfit Kappa Skandinavien.

De tre förpackningslösningarna som Smurfit Kappa Skandinavien har erhållit WordStar för är följande:

En Bag-in-Box-lösning för målarfärg till PPG, som förlänger hållbarheten i en öppnad förpackning och minimerar stänk. Den använder även en mindre mängd och mer hållbart material, jämfört med den förra förpackningslösningen. Boxen i solidpapp tillverkas av 100 procent återvunnet material medan 75 procent av innerpåsen är gjord av förnybart material. Jämfört med en traditionell spann är det 80 procent mindre plast i BIB-lösningen, vilket medför en mindre mängd plastavfall. En riktigt hållbar lösning.

En innovativ förpackning till House of Botanique, vilken gör det möjligt att skicka och transportera krukväxter på ett säkert sätt via e-handel. Den smarta lösningen separerar jord och kruka från växten och ser till så att produkten kommer fram både hel och ren till kunden.

En iögonfallande display för chokladkakor till Lindt, vilken skapar en hel vägg av choklad och behåller sitt tilltalande utseende under 60 procent längre tid med hjälp av en automatisk funktion för påfyllnad. Displayens design ökar produkternas synlighet i butiken och lockar till impulsköp.

Smurfit Kappa

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063