23948sdkhjf

”Tekniken som ersätter engångsplast” Hallå där, Sanna Fager

Sanna Fager är chief commercial officer vid PulPac, tillika en av talarna vid Pack & Plast i Malmö den 23 november.

Vad kommer ni att presentera på Pack & Plast?

Vi kommer framförallt presentera PulPacs patenterade teknik, Dry Molded Fiber, men även dela med oss av våra senaste nyheter och projekt.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

Den självklara utmaningen är klimatkrisen och tidspressen att leverera lösningar nu och inte senare. Vi behöver jobba ihop - dela på idéer, kunskap och resurser - för att hitta nya möjligheter som bidrar till en hållbar förpackningsindustri.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Vår teknik är en miljövänlig process från grunden och har fötts ur idén om att ersätta just engångsplasten. Jämfört med andra förpackningsprocesser använder vår teknik mindre vatten & el samt har lägre koldioxidutsläpp. Men vårt hållbarhetsarbete slutar inte med produkten. Vi har skapat ett ekosystem av partners där vi hjälps åt med att utforska möjligheter kring hållbara processer, vare sig det är vilka material vi använder eller hur det transporteras till våra kunder.

Beskriv dina förväntningar på konferensen.

Det ska bli spännande att höra hur andra svenska företag förhåller sig till en Europeisk förpackningsindustri som särskilt nu ändrar reglerna dag till dag, och vilka framsteg som gjorts utifrån det.

Tack Sanna Fager!

Mer info om Pack & Plast och anmälan hittar du på den här länken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079