23948sdkhjf

Förpackningsindustrin träffades igen

Återlanseringen av förpackningsmässan Empack ägde som bekant rum på Kistamässan i Stockholm i förra veckan.

Totalt besökte och interagerade 1168 företag Empack för att ta del av framtidens förpackningslösningar, framgår det av ett pressmeddelande.

Besökarna fick möjlighet att interagera med de senaste maskinerna, materialen och teknologierna som driver utvecklingen inom förpackningsindustrin. På två scener presenterades ett omfattande utbud med innehåll om de nya förpackningslagstiftningarna, förpackningsdesign, framtidens förpackningar och mycket mer. Bland annat genomförde vi på Packmarknaden två Heta Stolen-intervjuer, den första med Karolina Ling Vannerus från Circulate och den andra med Bledar Beqiri från Svenska institutet för standarder, SIS.

Empacks ”comeback” arrangerades tillsammans med mässan Logistics & Automation, ett faktum som innebar att besökarer fick möjlighet att utforska såväl förpackningsteknik som logistiklösningar under samma tak.

I samband med återlanseringen av Empack, Stockholm tar Easyfairs nu också konceptet till vårt östra grannland och arrangerar i Tampere mässan den 11 och 12 september 2024. Till Stockholm återvänder mässan 1 och 2 oktober 2025. Enligt arrangören har ca 40 % av de utställande företagen i år redan bokat upp sig för Empack 2025.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063