23948sdkhjf

Ishida: Mindre packmaskin för att maxa effekten

Styrs med lättanvänd pekskärm.

Ishida Europe lanserar en ny version av ACP-700-seriens automatiska fodralförpackningssystem (ACP) lämpad för snacks och andra torra produktförpackningar. CP-722 RRP är en snabb, flexibel och en kompakt lösning för ett brett utbud av pås- och fodralstorlekar och förpackningsmönster, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

Förutom ACP-722 RRP:s ringa storlek kan den snabbt och enkelt installeras med sömlös integrering i befintliga produktionslinjer.

Nyckeln till maskinens mindre storlek är kombinationen av fodralinmatning och -inriktning, påssortering och packning samt förslutning och försegling av fodral i en enda kompakt enhet. Det tar bort behovet av ytterligare transportörer. 

Alla funktioner styrs från en HMI-pekskärm, med lättanvända menyer för maskininställning och övervakning. Den kan lagra upp till 500 förinställningar, inklusive foton av varje paketformat för att minimera operatörsfel och varnar om potentiella problem uppströms.

ACP-722 RRP kan ingår i en helt integrerad snacksförpackningslinje, tillverkad av Ishida.

– Snacksmarknaden är fortfarande mycket konkurrenskraftig, och företag måste därför maximera effektiviteten i alla delar av sin verksamhet, säger Jim McGregor, applikationsingenjör på Ishida Europe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125