23948sdkhjf

Visutech inleder samarbete med Bobst

Ska säkerställa att kunder i Norden ska få tillgång till skräddarsydda lösningar som matchar deras specifika behov.

Mitt under mässan Labelexpo 2023 i Bryssel tillkännages att Visutech, en ledande leverantör av digitala produktionslösningar för den grafiska industrin i Norden, ingår ett strategiskt partnerskap med Bobst, som är leverantörer av substratbearbetning, tryckning och konverteringsutrustning och tjänster för etiketten, flexibel förpackning, vikkartong- och wellpappindustrin. 

Visutech blir därmed distributör för de nordiska länderna för att täcka utbudet av Bobst:s smala till mid-web-produkter, inklusive flexo-, digital- och allt-i-ett-maskiner. Det säkerställer att kunder i Norden kan få tillgång till skräddarsydda lösningar som matchar deras specifika behov, vilket driver innovation och effektivitet genom hela förpackningsproduktionsprocessen, står det i ett pressmeddelande. 

Anders Wulff, team leader för etiketter och förpackningar på Visutech, betonar betydelsen av Bobst:s breda produktportfölj inom den smala-mid-web-domänen för den nordiska marknaden. 

– Bobst:s breda produktportfölj, inklusive allt från flexo och digitala maskiner till allt-i-ett-lösningar, har stor betydelse för vår nordiska marknad. Det ger oss en unik möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders behov perfekt, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093