23948sdkhjf

Panter antagen till Stings startup-program

Panter har blivit antagen till Stings Accelerate climatetech program.

2002 grundades Sting vars affärsidé är att hjälpa entreprenörer att utveckla sina affärsidéer. Det gör de genom att erbjuda inkubator- och accelerator-program där affärsutvecklingsstöd och hjälp med rekrytering, finansiering och nätverk ingår. Sedan deras start har de hjälp över 400 startups att utveckla sin affärsidé.

I år har 19 innovativa företag antagits till Stings startup-program som är indelade i fyra olika program. 

Accelerate climatetech programmet är en nyhet inför hösten och är en del av Stings nya climate action-satsning för att accelerera hundra svenska klimatstartups under de fyra kommande åren.

– I en tid när vår planet står inför svåra utmaningar är det inspirerande att se dessa techstartups ta fram framtidens klimatlösningar. Vi är den accelerator i Norden som har arbetat med flest startups inom climatetech och vi ser fram emot att få vara med och stötta och vägleda ännu fler klimat-bolag på deras resa från vision till verklighet, säger Karin Ruiz, Stings climatetech lead.

Startup företaget Panter är ett av de företag som antagits till det nya program. Panter erbjuder lösningar för återanvändbara takeaway-förpackningar. När man köper mat eller dryck kan man låna en förpackning kostnadsfritt i en vecka. Förpackningen lämnas sen tillbaka hos de restauranger och caféer som är anslutna till Panter.

Under hösten kommer Panter och de övriga antagna Stingbolagen erbjudas coaching, workshops, investerarträffar och support inom allt från finansiering till rekrytering. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079