23948sdkhjf

Berry Global slår samman två verksamheter

Berry Global slår samman sina M&H- och PET Power-verksamheter till en ny europeisk verksamhet.

Berry Global, en leverantör av förpackningar, startar en nya verksamhet, Berry Agile Solutions. Den nya tjänsten ska göra det möjligt för kunder av alla storlekar att ha en snabb tillgång till det bredaste utbudet av förpackningslösningar.

Den nya tjänsten ska kombinera aspekter från de tidigare verksamheterna M&H- och PET Power och ska erbjuda korta ledtider och låga minimikvantiteter.

– Lanseringen av Berry Agile Solutions kommer att göra det möjligt för företag med nyare produkter och mindre företag att snabbt ta ut sina nya produkter och innovationer på marknaden, säger Joe Horton, produktlinjechef.

För att förstå kundernas krav kommer Berry Groups interna experter identifiera relevanta alternativ och hjälpa dem att göra det slutliga valet. Tillsammans med ett brett urval av förpackningsformat och storlekar i olika material kan Berry producera förpackningar i olika färger och färgmatcha till befintligt varumärke. Det innebär att förpackningen kan anpassas utefter kundens önskemål.

– Berry Agile Solutions kommer att stödja kunderna och hjälpa dem att möta konsumenternas krav, leverera den höga servicenivå och support som våra långsiktiga kunder historiskt har upplevt i linje med vårt kundlöfte – "Innovation för världen." Lösningar för dig”, avslutade Joe Horton.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127