23948sdkhjf

Mondi investerar över 188 miljoner i fabriken

Mondi investerar över 16 miljoner euro, motsvarande cirka 188 miljoner svenska kronor, i sin fabrik i Polen.

Mondi, tillverkare inom hållbara förpackningar och papper, har investerat miljoner i sin Krapkowice-fabrik i Polen som svar på efterfrågan på hållbara förpackningar från e-handelsindustrin. I fabriken i Polen produceras Mondis MailerBag, en påse som finns i flertal olika storlekar och är enkla att öppna och stänga, vilket gör dem till ett bra alternativ för e-handeln.

Investeringen i Krapkowice-fabriken inkluderar en ny produktionslinje som ska generera att produktionen av Mondis MailerBag kan fördubblas.

– Vi är glada över att investera ytterligare i e-handelsbranschen och i vår Krapkowice-fabrik. Det bidrar till vårt MAP2030-åtagande att göra alla våra förpackningslösningar återanvändbara, återvinningsbara eller komposterbara senast 2025, och gör att vi kan svara på marknadens efterfrågan i denna nyckelregion, säger Bogdan Rozio, regionchef för Mondis i Central- och Östeuropa och vd för Polen.

MailerBagen tillverkas av Mondis kraftpapper och produceras och konverteras internt. Påsarna är designade för att återvinnas i konventionella pappersåtervinningsströmmar över Europa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094