23948sdkhjf

Schoeller Allibert kammade hem guldpris

Schoeller Allibert har belönats vid Environmental Packaging Awards för sina hållbara förpackningar inom kosmetika- och läkemedelsindustri.

Schoeller Alliberts Magnum Optimum (MO) 1210 CircuLine har fått guldpris. Environmental Packaging Awards-domarna valde MO 1210 CircuLine som vinnare av kategorin Personlig hygien, och prisades för dess förmåga att hjälpa kosmetika- och läkemedelsleverantörer för att minimera jungfrulig plastanvändning.

Den vinnande produkten är gjord av Schoeller Alliberts skräddarsydda CircuLine-material som innehåller 30-100 procent återvunnen plast vars livslängd är över 10 år och är helt återvinningsbar vid slutet av sin livslängd.

– Vi är mycket glada över att domarna har insett potentialen hos MO 1210 CircuLine för att gynna kosmetika och läkemedel. Vårt produktsortiment CircuLine ger ett enkelt sätt för företag att minska sin totala miljöpåverkan och att kombinera den med Magnum Optimum-designen har resulterat i en slitstark, mer hållbar lösning som är perfekt för upprepad användning, sa Nick James, försäljningsdirektör och Emerging Markets UK, Benelux och North East Europe på Schoeller Allibert, i samband med vinsten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078