23948sdkhjf

Empack - med fokus på hållbarhet! Hallå där, Lisa Forsberg!

25 maj är det åter dags för Pack Point Nordic att arrangeras i Stockholm. En av konferensens partners är mässan Empack, där vi talat med Lisa Forsberg, Sales Executive.

Vad kommer ni att presentera på Pack Point Nordic?

För oss är det viktigt att stärka och utveckla Empack, och detta gör vi tillsammans med branschen för att kunna göra en riktigt lyckad mässa den 4 och 5 oktober på Kistamässan!

Vi är på plats för att nätverka med branschen. Kom gärna förbi och kika på vår hallkarta, kanske är ditt företag rätt som utställare? Eller kom bara förbi oss så berättar vi vad du kan förvänta dig på Empack. Vi kommer presentera en del av vårt seminarieprogram och mycket mer.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Förpackningsindustrin står inför stora utmaningar när det gäller att minska sin påverkan på miljön och bidra till en mer hållbar framtid. På Empack 2023 är ett av våra fokusområden just hållbarhet. Vår vision är att genom mässan lyfta detta viktiga ämne och på så sätt sprida information och kunskap inom området. Vi ser till att ha innovativa företag på plats som jobbar med frågan, vi erbjuder även ett väl avvägt seminarieprogram med experter som har kunskap och engagerar sig i hållbarhet. Återvinning, val av förpackningsdesign, användning av alternativa material och minskande av överflödiga förpackningar är några utav de ämnen som kommer att lyftas på Empack 2023.

Beskriv dina förväntningar på konferensen.

Våra förväntningar på dagen är att få träffa mängder med aktörer inom förpackningsbranschen med olika expertis. Även lyssna till några seminariepunkter. Vi ser fram emot att nätverka, inspireras och få inspirera andra aktörer att delta på Empack i Stockholm 4 och 5 oktober!

Tack Lisa Forsberg!

Mer info om Pack Point Nordic och anmälan hittar du här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08