23948sdkhjf

Airnov växer med sin portfölj av förpackningar

Airnov Healthcare Packaging, en global aktör inom området förpackningar med kontrollerad atmosfär, fortsätter att bredda sitt utbud av produkter producerade vid sin fabrik i Dongguan, Guangdong.

Anläggningen, som sysselsätter 95 personer, är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 15378 standarder och är även GMP-kompatibel.

Några av tillverkarens produktlinjer är ett komplett sortiment av torkmedelspaket. Med en exteriör gjord av Tyvek och inre skikt av silikagel, molekylsil, aktivt kol och bentonitlera, är serien certifierad enligt USP- och YBB-standarder.

Kantlösa förseglade torkmedelsförpackningar designade för användning i små läkemedels- och diagnostikflaskor, är en annan produktgrupp. Dessa toppmoderna förpackningar erbjuder hög fuktabsorberande förmåga samtidigt som de minskar råmaterialanvändningen med 25 procent, uppger Airnov.

Vid sin fabrik i Dongguan tillverkar företaget även sitt Dricard-sortiment av PET/PE-film och kartonglösningar som är lämpliga för små förpackningsutrymmen.

Airnov tillverkar även en serie torkmedelstabletter. Täckta av bomullspapper, dessa görs som inlägg i flaskkapslar och erbjuder hög fuktabsorption för att hålla inneslutna produkter torra.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
ABB öppnar huvudkontor i USA för förpackningar
Smurfit Kappa lanserar ny kran för bag-in-box med öppningsskydd
MDO-film för flexibla förpackningar
Så många får gå från Stora Enso
Många källsorterar, men mycket hamnar fel…
Framtidsprodukten för Algol stavas RFF
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093