23948sdkhjf

T-Emballage förvärvar Sweja Industriförnödenheter

T-Emballage har förvärvat samtliga aktier i emballageföretaget Sweja Industriförnödenheter.

Sweja är ett bolag som erbjuder emballage- och maskinlösningar till svensk industri med fokus på tejp- och sträckfilmssegmentet.

– Förvärvet av Sweja stärker vår gemensamma position på den svenska emballagemarknaden och ger oss möjlighet att serva våra kunder med ett både vassare och bredare erbjudande. Bolagets fokus på kunskap och helhetslösningar för att skapa största möjliga värde för kunden linjerar mycket väl med T-Emballages filosofi, säger Björn Holm, vd för T-Emballage.

Genom förvärvet kan de nu erbjuda marknaden ett gemensamt produkt- och serviceutbud, vilket ska skapa betydande förutsättning för fortsatt affärsutveckling och tillväxt för det båda bolagen.

– T-Emballage är ett starkt företag och jag är övertygad om att bolagen kommer att komplettera varandra mycket framöver. Sweja har haft en rejäl expansion under de senaste åren så nu är det rätt läge att ta nästa kliv på utvecklingsresan genom synergieffekterna som vi uppnår tillsammans med T-Emballage, säger Fredrik Sandell, vd och ägare av Sweja Industriförnödenheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078