23948sdkhjf

Det är när vi möts magin sker, nu och framåt: Hallå där, Johanna Augustin!

Den 25 maj är det åter dags för förpackningsbranschen att samlas på Pack Point Nordic i Stockholm. En av talarna där är Johanna Augustin, managing partner vid Pond Design.

Vad kommer du att fokusera på i samtal och panel på Pack Point Nordic?

Jag kommer prata lite om hur design måste vara emotionell och beröra för att verkligen nå fram och göra det både enklare och mer lustfyllt för konsumenten att välja de hållbara valen.

Vad utmärker en bra förpackning?

Att den berättar en historia, förmedlar rätt känslor och triggar de drivkrafter som vi vet att målgruppen har. Och vi vet att hållbarhet ligger många varmt om hjärtat.

Vilka utmaningar och möjligheter ser du framför dig?

En utmaning i dessa tider är att få konsumenterna att faktiskt göra de hållbara och bättre valen – även om många vill göra rätt, så är det både tufft för många rent ekonomiskt och inte heller alltid så lättbegripligt vilket val som faktiskt är det bästa.

Samtidigt ser vi en mer holistisk syn kring hållbarhet, särskilt bland de yngre, där miljöfrågor bara är en del – där finns det massvis med möjligheter för företag att sticka ut och vara en positiv kraft för ett bättre samhälle! Hållbarhet kan vara kul och måste inte vara kravfyllt.

Vilka förändringar/förbättringar skulle du helst vilja se?

Att innovation kring hållbara produkter och förpackningar skulle hamna högre upp på agendan och att anpassningen till mer hållbara lösningar framöver ses av fler som en möjlighet snarare än en begränsning.

Beskriv dina förväntningar på konferensen.

Att i dessa tider av ökad automatisering och tekniska framsteg faktiskt få möta riktiga människor och tillsammans dela och ta in kunskap och kreativitet – det är då magin sker, nu och framåt!

Tack Johanna Augustin!

Mer info om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Pack Point Nordic - Möjligheter och utmaningar med återvinning
Märkningslösning för 2D-streckkoder
Svårt att välja rätt förpackningsmaterial – provlådan guidar dig
Pack Point Nordic igång
Förpackningstillverkaren ökade omsättningen till 1,2 miljarder euro
Tub av monomaterial med dubbla barriärskikt

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094