23948sdkhjf

Miljövänlig förpackning för mikrovågsmat

Sairem, en världsledande specialist inom industriella mikrovågs- och radiofrekvenslösning med huvudkontor i Lyon, Frankrike, kommer under Interpack visa upp sina miljövänliga förpackningar för mat.

Det franska företaget utvecklar specialiserade processer för temperering, torkning, pastörisering och hygienisering av livsmedel.

Sairem utvecklade en ny generation pastöriseringstunnlar i samarbete med franska institutet CTCPA. Ändamålet var för att uppnå pastöriseringsgraden för livsmedelsproduktion inom några minuter. I systemet kan pastöriseringsprocessen vara utförd vid en maximal temperatur på 95–100 grader. Tunnelsystemet möjliggör skonsam pastörisering av färdigrätter och menykomponenter i en mängd olika förpackningsmaterial som plast, glas, papper och termoformade förpackning eller påsar.

Sairem finner du i hall 5, monter E26 under Interpack.

Artikeln är en del av vårt tema om Interpack 2023.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bisfenolfri beläggning för dryckesburkar
Svensk Plaståtervinning vd nöjd med klimatstatistiken för 2022
Förpackningsmässa i Shanghai öppnar igen
Lumene, UPM och Sabic i samarbete kring ny förpackning
Ny robotutbildning ska överbrygga kunskapsklyftan
SHI tror fortsatt starkt på helelektriska maskiner

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095