Miljövänlig förpackning för mikrovågsmat
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/82613442.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=1772&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=1179&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=439&accessToken=6dc3e4c04ba9d8aacc4b58c742bc1e41ec4342731fbeb1c614bdb0077875d9ba)
Det franska företaget utvecklar specialiserade processer för temperering, torkning, pastörisering och hygienisering av livsmedel.
Sairem utvecklade en ny generation pastöriseringstunnlar i samarbete med franska institutet CTCPA. Ändamålet var för att uppnå pastöriseringsgraden för livsmedelsproduktion inom några minuter. I systemet kan pastöriseringsprocessen vara utförd vid en maximal temperatur på 95–100 grader. Tunnelsystemet möjliggör skonsam pastörisering av färdigrätter och menykomponenter i en mängd olika förpackningsmaterial som plast, glas, papper och termoformade förpackning eller påsar.
Sairem finner du i hall 5, monter E26 under Interpack.
Artikeln är en del av vårt tema om Interpack 2023.