23948sdkhjf

Två stora ingår samarbetsavtal

Bobst och Tesa har ingått ett samarbetsavtal för att tillhandahålla kompletta lösningar. Avtalet trädde i kraft i januari 2023.

De två företagen har fördjupat sin relation för att erbjuda gemensamma lösningar för högkvalitativt flexografiskt tryck.

Bobst är en global leverantör av flexografiska tryckmaskiner. Tesa är en global leverantör av tejp- och självhäftande produktlösningar till tryckeri- och konverteringsindustrin.

Tillsammans ska aktörerna tillhandahålla kompletta lösningar som gör det möjligt för kunder att växa sina verksamheter och hitta de mest lönsamma och hållbara sätten att maximera produktiviteten och eliminera avfall.

Med den optimala Tesa-tejpen som finns tillgänglig för alla applikationer kommer Bobst kunder att kunna arbeta enligt en känd standard, vilket kommer att spara tid vid jobbförberedelser och pressättning, minska avfallet för mer hållbar drift och leverera högkvalitativa produkter med större konsistens och repeterbarhet, skriver Bobst i ett pressmeddelande.

Genom att förena sina krafter kommer de två företagen att utnyttja sin kunskap om marknadens krav och sina tekniska faciliteter för att utveckla nya och skräddarsydda lösningar som svar på akuta kundbehov och förändrade marknadskrav.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11