23948sdkhjf

Wrap för mat- och multipaket

Mondi, tillverkare inom hållbara förpackningar och papper, har samarbetat med den schweiziska konverteraren ATS-Tanner för att skapa ett innovativt pappersband som kan hålla individuellt märkta produkter eller buntar.

ATS-Tanner använder Mondis papper Advantage MF SpringPack och har konverterat det till ett band genom att lägga till en funktionell barriär på båda sidor av papperet. Papperet förseglas sedan med ultraljud, vilket eliminerar behovet av lim. Detta minskar även avfallet och blir en kostnadseffektiv lösning. ATS-Tanner marknadsför de belagda banden under varumärket TruePaper.

Enligt Mondi kan deras kraftpapper hålla vikter på upp till 20 kilo, vilket gör bandet perfekta för frukt- och grönsaksbuntar såväl som multipack med flaskor och andra konsumtionsvaror. Papperet säkerställer utmärkta utskriftsresultat vilket innebär att meddelanden om varumärke, produkt, retur och ansvarsfull avfallshantering kan kommuniceras till slutanvändaren.

Mondis kraftpapper som används för pappersbandet är tillverkat av förnybara, ansvarsfulla och certifierade material. Det är återvinningsbart i befintliga pappersåtervinningsströmmar över hela Europa, och uppfyller även Tysklands förhållande på 95/5.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.174