23948sdkhjf

Okänd 3D-konstnär ligger bakom förpackningen

Sedan 2015 har Sweden Rock Festival varje år lanserat en limiterad whisky som är knuten till festivalen. Designern av flaskan är 3D-konstnären med hemlig identitet.

För nionde året i rad lanserar Sweden Rock Festival en limiterad whisky. Årets upplaga, Sweden Rock 2023 Four Grains & Wine Cask Maltwhisky, är framtagen tillsammans med den svenska producenten Aigtator Whiskymakare.

– Årets upplaga av vår Sweden Rock-whisky är väldigt spännande. Att blanda fyra maltsorter, och att dessutom få presentera en förpackning som sticker ut utseendemässigt och grafiskt, känns extra kul, säger Marcus Antonsson, Food & Beverage Manager på Sweden Rock, i samband med nyheten.

Designen och den grafiska profilen till den limiterade whiskyn är något som sticker ut. Figuren på den exklusiva kartongen som omsluter flaskan har fått namnet ”Dark Royal” och är skapad av den mytomspunna 3D-konstnären Archangel som lyckats hålla sin verkliga identitet helt hemlig. Enligt pressmeddelandet är det sällan som Archangel tar sig an uppdrag som detta. En heder att han ville samarbete med Sweden Rock Festival skriver de i nyheten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109