23948sdkhjf

Etikettinspektören lanseras lagom till mässan

Lagom till Interpack har Mettler-Toledo lanserat en helt automatiserad, komplett etikettinspektionstjänst för livsmedelstillverkare.

Tillverkare kan ibland uppleva problem med etikettdata och etikettkvalitetsfrågor. Trasiga etiketter och bläck som smetats ut har länge varit problem för tillverkare när det gäller etikettering. Mettler-Toledo har lanserar en etikettinspektionslösning som underlättar att uppmärksamma när dessa problem uppstår. Lagom till mässan Interpack lanseras den nya lösningen som ställs ut i företagets monter.

– Vi ser verkligen fram emot att lansera vårt nya erbjudande inom etikettinspektionsteknik – och precis i tid för Interpack, säger Neil Gruettner, Business Development Manager, Vision Inspection, Mettler-Toledo, och tillägger:

– Den 100 procent automatiserade etikettinspektionsportföljen är helt flexibel och erbjuder lösningar som enkelt kan integreras i befintliga produktionslinjer, antingen som installationssatser, fristående system eller i kombination med andra produktinspektionsenheter från Mettler-Toledo, som checkvågar, metalldetektorer eller röntgensystem. Vi ser fram emot att visa nya och befintliga kunder vid Interpack hur enkelt det är att ersätta manuella slumpkontroller med 100 procent etikettinspektion, som hjälper till att minska omarbete, återkallelserisker och straffavgifter för återförsäljare.

Via kameror så inspekteras uppställda produkter från sidan och uppåt. Inspektören kan enkelt skanna av etiketter eller tryck även på undersidan av produkten och erbjuder ett 360°-inspektionshuvud för kontroll av runda objekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063